loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Muggsopp – lett å dyrke, krevende å tolke. Foto: Mycoteam

Må vi godta fuktskader i bygg?

/ 2016-03-11 14:01:46

Et nytt Nasjonalt fuktseminar står for døren, og ett av spørsmålene som skal tas opp denne dagen er om vi faktisk må godta at det finnes fuktskader i bygninger.

Det er nå allment kjent at fuktskader kan ha helsekonsekvenser, og at slike skader bør utbedres raskt og grundig. Analysemetodene blir stadig flere, og markedet for profesjonelle skadeundersøkelser ser ut til å være i vekst.  Likevel kan det være uklart hvordan ulike prøveresultater skal tolkes. Når betyr et avvikende prøveresultat at man har en skade, og kan man egentlig regne med at et nybygg eller en eldre bolig er fri for skader?

Nasjonalt Fuktseminar er et årlig møtepunkt for forskere, rådgivere og praktikere som arbeider med forebygging, undersøkelse og utbedring av fuktskader.

– Onsdag 13. april er det klart for 2016-utgaven av arrangementet, og i år kan du få vite mer om hva man kan få ut av ulike prøveanalyser, hvordan fuktskader og prøvesvar vurderes fra et medisinsk og et juridisk synspunkt, og om regelverket sikrer at kjøperne av nye bygninger får skadefrie bygg, skriver SINTEF Byggforsk i en pressemelding.

13 foredragsholdere vil bidra til at dagen blir både lærerik og underholdende. I tillegg vil SINTEF Byggforsk presentere viktige forskningsrapporter og -publikasjoner fra 2015 og 2016.

Nasjonalt fuktseminar arrangeres av SINTEF Byggforsk og Mycoteam.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonse