loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Daglig leder i Team Bygg Sven Roger Pettersen og prosjektdirektør i Undervisningsbygg Ketil Asklien signerte kontrakten denne uka. (Foto: Undervisningsbygg)

Slottet på Uranienborg skal rehabiliteres

/ 2016-05-03 11:17:48

Team Bygg entreprenørforretning AS og Undervisningbygg har signert kontrakt på 151 millioner kroner for innvendig totalrehabilitering av Uranienborg skole i Oslo.

Kontrakten er en generalentreprise og arbeidene starter 1. juli i år og varer til juli 2019, melder Undervisningsbygg.

To faser

Ifølge prosjektleder i Undervisningsbygg, Kristi Hjelle Horntvedt, skal det gamle gymbygget og Aktivitetsskolen renoveres i første fase som løper frem til høsten 2017. I fase to er det hovedbygget som skal renoveres.

Sommeren 2017 starter også byggearbeidene med en ny underjordisk idrettshall. Den skal ligge under Nordal Rolfsens Plass. Dette prosjektet skal utlyses i en egen konkurranse i høst.

Økt kapasitet

Byggearbeidene kommer til å resultere i en topp moderne flerbrukshall og moderne undervisningslokaler, i tillegg til at kapasiteten økes fra dagens 640 elevplasser til 870 elevplasser i 2019.

Kontrakten med Team Bygg entreprenørforretning har en verdi på 151 millioner, og ble signert i Undervisningsbyggs lokaler på Helsfyr i Oslo, 2. mai.

– Nå skal slottet på Uranienborg få skinne enda sterkere, og endelig kommer vi i gang, jubler Undervisningsbyggs prosjektleder Kristi Hjelle Horntvedt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse