loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Skal erobre Oslo: - Jeg gleder meg til å starte et nytt kapittel i en spennende bransje med store muligheter, sier Ole Chr. Kirkestuen, som starter rehabiliteringsselskapet Kirkestuen AS.

Vil bli størst på Oslo-rehabilitering

Jan Erik Røine / 2016-01-14 09:49:27

Ole Chr. Kirkestuen starter nytt rehabiliteringsselskap sammen med MTH.

Målet er å bygge Oslo-områdets største leverandør av eiendomsrehabilitering spesialisert på fasade/tak og leietakertilpasninger. Selskapet.

Det nye selskapet, som vil være rettet mot profesjonelle eiendomsbesittere, får navnet Kirkestuen AS og skal ledes av Ole Chr. Kirkestuen. Bak selskapet står Kirkestuen Invest AS og MTH AS. MTH er en del av AF Gruppen og eier flere spesialiserte selskaper innenfor rehabilitering.

– Jeg gleder meg til å starte et nytt kapittel i en velkjent, men spennende bransje med store muligheter. Rehabilitering og bevaring av eiendom er et stort marked i Oslo og omegn. Vi vil bygge selskapet stein på stein, men med MTH på eiersiden har vi ambisjoner om å nå en årsomsetning på 100-150 millioner og beskjeftige cirka 60 ansatte i løpet av 3-5 år, sier Ole Chr. Kirkestuen.

Lang erfaring

Kirkestuen har spisskompetanse og over 20 års ledererfaring med rehabilitering i det profesjonelle eiendomsmarkedet. Han har hatt sentrale lederroller i rehabiliteringsprosjekter for en rekke sameier, borettslag og signalbygg i Oslo.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse
annonse
annonse