loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Morten Marwell-Hauge er ny leder for salg og forretningsutvikling i NTI FM Systems. (Foto: NTI FM Systems)

Vil vinne FDVU-markedet

/ 2016-05-11 15:56:52

NTI FM Systems har ansatt Morten Marwell-Hauge som ny leder for salg og forretningsutvikling for å vinne markedet for drift og forvaltning av eiendom med sin skybaserte programvare.

Marwell-Hauge har over 20 års erfaring med salg, ledelse og markedsføring fra blant annet bygg- og anleggsbransjen, og innen forvaltning og eiendomsutvikling.

NTI FMsystems AS er en ny kompetansetilbyder av avanserte støtteløsninger for forvaltning og drift av eiendom. Selskapet tilbyr Mdoc FM som er en komplett skybasert programvare for alle oppgaver rundt forvaltning, drift-, vedlikehold- og utvikling (FDVU) av eiendomsporteføljer.

Mdoc FM har nå vært tilgjengelig i Norge i rundt en måned, og selskapet har registrert mye interesse. Dette trolig fordi programvaren samler alle oppgaver rundt FDVU på en brukervennlig måte som gir lavere kostnader, høyere kvalitet i eiendomsdriften, færre feil og langt større innsyn både for vaktmester, eiendomssjef og økonomidirektør, skriver de i en pressemelding.

Lang erfaring

Selskapets nye leder for salg og forretningsutvikling skal være sjef for det kommersielle arbeidet. Han skal være med og bygge et kompetent team med tekniske rådgivere og løsningsselgere, og vil rapportere til Halvor Jensen, adminstrerende direktør i det nye selskapet, og i søsterselskapet NTI CADcenter.

– Marwell-Hauge har en imponerende CV og kommer til oss med et bredt sett av ferdigheter. Han har lang erfaring med markedsføring, salg og ledelse, og kjenner godt til byggebransjen og eiendomsdrift fra flere tidligere stillinger. Vi er heldige som har fått på plass en slik ressurs til å bygge selskapet i årene som kommer, sier Jensen.

Marwell-Hauge kommer fra Allogenic AB der han var leder for salg og hadde ansvar for å bygge den norske organisasjonen. Før dette var han salgssjef og Key Account manager i Dermanor, markedssjef i Skanskaeide Acusto og syv år som informasjons- og markedssjef i Fornebu Utvikling ASA. Han kjenner godt til norske eiendomsbransjen, ikke minst siden han hadde en sentral rolle i et av de største utviklingsprosjektene i Norge – Fornebu.

– Jeg er takknemlig for at jeg har fått muligheten til å være med på å bygge dette nye selskapet fra grunnen av. Introduksjonen av en så nyttig løsning for de som eier og forvalter eiendommer er en svært spennende utfordring, sier Marwell-Hauge.

Gir full oversikt

Ifølge Marwell-Hauge er Mdoc et unikt rammeverk som gir stor verdi for hele byggebransjen.

– Det er givende å etablere Mdoc FM og de gode erfaringene som danske kunder har gjort seg de siste fire årene vitner om en løsning som raskt blir uunnværlig for kundene, sier Marwell-Hauge.

Jensen fremhever at med Mdoc FM integrert mot digitale bygningsmodeller som BIM og åpenBIM får de som eier og forvalter bygg full innsikt og detaljoversikt ned til minste skrue på hele bygget, gjennom hele dets levetid.

Les mer på om løsningen her

Ett svar til “Vil vinne FDVU-markedet”

  1. Tore Kyvik sier:

    Hei.

    Takk for sist. Spennende møte. Har du hørt noe mer fra danskene angående produksjonsplanleggingen?

    MVH Tore Kyvik, NEAS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse