loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
GRØNT SKIFTE: Norges bygg- og eiendomskonferanse har det grønne skiftet som tema på årets konferanse.
GRØNT SKIFTE: Norges bygg- og eiendomskonferanse har det grønne skiftet som tema på årets konferanse.

Bygg- og eiendomskonferansen 2017

/ 2017-03-20 14:16:04

Norges bygg- og eiendomsforening (NBEF) inviterer til Norges bygg- og eiendomskonferanse 2017. Tema er det grønne skiftet.

Konferansen går over to dager – mandag 24. og tirsdag 25. april på Thon Hotel Opera i Oslo. I tillegg til konferansen gjennomfører NBEF sitt årsmøte den 24. april kl 16:00 samme sted.

Grønt skifte

Tema for årets konferanse er det grønne skiftet som bygg- og eiendomsnæringen er en viktig del av.

Meld deg på her: Påmelding, program og informasjon om konferansen

Alle innen bygg og eiendom er målgruppen for konferansen, mens årsmøtet er forbeholdt medlemmer av Norges bygg- og eiendomsforening.

Årets fagprogram byr på dyktige bidragsytere, byvandring og interessante befaringer av spennende bygg: Brynseng skole, Herleb skole og Oslo tinghus.

Mandag ettermiddag er det også lagt inn en byvandring i programmet.

Strategisk blikk

Den 17. februar la regjeringen fram stortingsmeldingen om bærekraftige byer og sterke distrikter. I meldingen fremmes tiltak som vil sikre vekstkraft, likeverdige levekår og bærekraftige regioner i hele landet. Vekstkraftige bo- og arbeidsmarkeder i hele landet, nye forutsetninger for distriktspolitikken, samordnede løsninger og attraktive bymiljø er hovedtemaene.

Storbyene er viktig for utviklingen i de ulike regionene, hovedstadsregionen skiller seg ut som den klart største. Potensialet for å kutte i klimagassutslipp er høyest her fordi det bor mange mennesker samlet.

Byene skal levere livskvalitet for hele befolkningen og underbygge «det grønne skiftet». Offentlig eiendom og infrastruktur skal bidra til å effektivisere offentlig tjenesteproduksjon og er sentrale virkemidler for samfunnets verdiskaping og konkurransedyktighet.

På NBEFs årsmøtekonferanse 2017 blir det et strategisk blikk på utfordringene:

  • Hvilke politiske føringer legges til grunn?
  • Hvordan tas miljøstrategiske hensyn inn i områdeutvikling regionalt? Hvordan løser private og offentlige eiendomsforvaltere miljø ambisjoner i sine bygg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse