loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
FOLKSOMT: Administrerende direktør Harald Nikolaisen i Statsbygg under Statsbyggkonferansen tirsdag 13. november. (Foto: Statsbygg)
FOLKSOMT: Administrerende direktør Harald Nikolaisen i Statsbygg under Statsbyggkonferansen tirsdag 13. november. (Foto: Statsbygg)

Kontor og kultur på Statsbyggkonferansen

/ 2018-11-14 09:27:37

Endring, ledelse og medvirkning var nøkkelordene da Statsbyggkonferansen 2018 fortalte hvordan man lykkes med nye lokaler og løsninger.

Hvordan utformer vi de beste kontorløsningene for den enkelte virksomhetens behov? Hva kreves av endringsledelse og medvirkning for et vellykket resultat? Og hvordan kan ledere bruke lokalene som et verktøy til å endre organisasjonen sin?

Dette var temaer på årets Statsbyggkonferanse, som gikk av stabelen i det tidligere museet for samtidskunst på Bankplassen 4 i Oslo tirsdag 13. november.

Kontor er komplekst

– Debatten om kontorløsninger blir dessverre for ofte redusert til et valg mellom åpent landskap og personlig kontor. Det er et sidespor. De mange gode og varierte foredragene på denne konferansen viser hvor komplekst dette teamet er, og hvor mange faktorer som spiller inn hvis man skal lykkes med å gå fra en løsning til en annen, sier administrerende direktør Harald Nikolaisen i Statsbygg.

Les kronikken hans her: Kontor – alt – delete

Blant dem som delte scenen med Statsbygg-sjefen var kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland og administrerende direktør Anita Krohn Traaseth i Innovasjon Norge. Ellers hadde foredragsholderne bakgrunn fra blant annet design, arbeidsmiljøforskning, interiørarkitektur og trendspotting.

Samlet ny kunnskap

– Denne konferansen har gitt oss mye kunnskap. Det gjør oss i Statsbygg enda bedre rustet til å hjelpe hver enkelt virksomhet med å finne kontorløsningene som passer aller best for dem, sier Nikolaisen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse
annonse
annonse
annonse