annonse

Byggdrifteren – fagbladet for deg som forvalter, drifter og vedlikeholder bygg. Byggdrifteren dekker alle områder innen eiendomsdrift.

Distribusjon

Leserne er eiendomsforvaltere, driftspersonell og ledere, medlemmer av Norges Bygg og Eiendomsforening, medlemmer av Driftsforum knyttet til Norsk VVS Energi og miljøteknisk Forening, medlemmer av Fagforbundet Seksjon Samferdsel og Teknisk, håndverkere, tekniske avdelinger i stat/ fylker/kommuner, e-verk, flyplasser, Facility Management-leverandører, sykehus/sykehjem, hoteller, eiendomsselskaper, byggeiere, samt ansatte og beslutningstakere i de største driftsselskapene i Norge.

Hvem leverer hva – Bransjens egen leverandørguide

Som leverandør har du en egen side med all kontaktinformasjon, firmalogo, god plass til salgsfremmende informasjon og kartreferanse. Her er du ALLTID tilstede enten en potensiell kunde søker etter riktig leverandør på nett eller i sitt eget fagblad. Benytt deg av muligheten for å supplere med Messedeltagelse, Pdf-info (kursinfo/pressemelding/katalog/ brosjyremateriell), Facebook, Twitter, Video/YouTube, samarbeidspartnere etc. I alle papirutgaver trykkes firmanavn, tlf. nr og link til hjemmeside.

Kontakt Oss
Fredrik G. Lindberg
Telefon: 47 36 59 64
Kontakt Oss
Jan Erik Røine
Telefon: 92 62 32 98